Vieraskynä: OPAS - Näin muutat kullan rahaksi

Vieraskynä, Suomen Kultareservi, Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Kultareservi

Tiesitkö, että voit tienata tuhansia euroja, vanhoilla tarpeettomilla kultakoruilla? Kullan hinta on historiallisissa huippulukemissa ja jo pelkästään muutamalla vanhalla vihkisormuksella hinta nousee satasiin.
  • Kullan hinta on noussut 400 %, viimeisen 20 vuoden aikana
  • Vanhoilla perintökoruilla tuhansia rikkaammaksi?
  • Nopea, helppo ja turvallinen tapa muuttaa kulta rahaksi. Miten toimia?
  • Paras hinta kullasta, pelkästään 50 grammalla yli 1000 € korvaus.

Kullan hinta – 400 % nousu, viimeisen 20 vuoden aikana

Kullan hinta lähti nousuun vuonna 2019 ja koronapandemian ansiosta hinta lähti jälleen uuteen nousuun. Kullan hinta on historiallisissa huippulukemissa ja tänä päivänä voit ansaita tuhansia euroja, vanhoista tarpeettomista kultakoruista.

Kaikki eri epävakaat- ja pelkotilanteet nostavat kullan hintaa ja kun asiat ympäri maailmaa jälleen vakaantuvat, näkee kullan hinnan nousu yleensä taantuman tai mahdollisesti korjausliikkeen.

Koronapandemian rauhoittuminen voi olla korjausliikkeen pääasiallinen syy. Rokotettujen määrä kasvaa ja huoli ympäri maailmaa rauhoittuu. Syy kullan hinnan jatkuvaan nousuun myös tulevaisuudessa voi olla kasvava inflaatio. Kulta on toiminut turvasatamana epävakaisiin tilanteisiin jo vuosikausia ja kulta on erinomainen osa sijoitussalkkuja, varsinkin kasvavan inflaation kohdalla. Kokeeko kulta jälleen korjausliikkeen vai rikkooko kullan hinta aikaisemman ennätyslukeman? Vain tulevaisuus näyttää mitä todellisuudessa käy.

Tuhansia rikkaammaksi, vanhoilla kultakoruilla?

Kullan hinta on historiallisissa huippulukemissa, muistatko mahdollisesti mainoksia kultaa ostavilta yrityksiltä vuonna 2011–2012? Nämä mainostivat kullan hinnan ennätyslukemista, jolloin kullan hinta kävi parhaimmillaan 44 €/g, vuosi oli 2012.

Vuonna 2013 kullan hinta romahti noin 40 %, jonka jälkeen seurasi seitsemän vuoden taantuma. Vuonna 2019 kullan hinta lähti uuteen nousuun ja juuri nyt, kullan hinta on 49,98 €/g. Tämä tarkoittaa, että hinta on n. 15 % korkeammalla, kuin mitä se oli vuoden 2012 huipussa.

Nyt kun hinta jälleen on ennätyslukemissa, on otettava huomioon vuoden 2013 romahdus, mikä seurasi vain kuukausia uuden kullan hinnan ennätyksen jälkeen. Mikäli historia toistaa itseään, ei ole ikinä ollut parempaa aikaa myydä kultaa kuin juuri nyt.

Miten muuttaa kulta rahaksi ja varmistaa paras hinta kullasta?

Kultakorut, jotka ovat olleet muodissa kymmeniä vuosia sitten, jäävät useasti kaapin pohjalle lojumaan jopa kymmeniä vuosia. Nämä pölynkerääjät voivat tänä päivänä olla tuhansien eurojen arvoisia.

Tiesitkö, että voit maksutta arvioittaa kultasi Suomen Kultareservin arviointipalvelulla? Mikäli tahdot saada arvioinnin kultakoruille tai muuttaa kullan rahaksi, toimi seuraavasti:
  1. Siirry Suomen Kultareservin verkkosivuille: www.suomenkultareservi.fi
  2. Tilaa ilmainen myyntipakkaus. Myyntipakkauksen tilaaminen ei edellytä esineiden myyntiin.
  3. Kun arviointi esineille on valmis, voit itse valita haluatko vaihtaa kullan rahaksi vai haluatko esineet palautettua. Mahdollisesta palautuksesta ei aiheudu mitään kuluja sinulle.
  4. Mikäli haluat muuttaa kullan rahaksi, suorittavat he maksun aina heti hyväksytyn tarjouksen yhteydessä. Parasta kaikessa, maksusta ei tehdä mitään vähennyksiä.
Näin saat täysin maksutta hinnan kullalle ja esineet palautettua kotiin tai halutessa rahaa tilillesi. Juuri nyt ansaitset yli 1000 €, pelkästään 50 grammalla kultakoruja.

Suomen Kultareservi on Suomen arvostetuin kullan myyntipalvelija. Heidän palvelunsa ovat turvallisia käyttää sekä nopeita ja luotettavia. Kaikki lähetykset ovat vakuutettu ja ennakkoon maksettu.

Yli 1000 € korvaus, jo 50 grammalla kultakoruja

Kirjoittamisen hetkellä ansaitset 1184,50 € 50 grammalla kultakoruja. Voit etukäteen laskea paljon tienaat kultakoruilla, käyttämällä Suomen Kultareservin kullan hintalaskuria.
”Missiomme on parantaa alaa, jokaisessa osa-alueessa palveluissamme. Teemme tämän olemalla luotettava, rehellinen ja täysin läpinäkyvä toimintatavoissamme.”
Suomen Kultareservin palvelut ovat äänestetty Suomen luotetuimmaksi. Arviointi on täysin maksuton ja kullan hinnat edustavat markkinoiden kärkeä.

”Olemalla täysin läpinäkyvä ja rehellinen toimintatavoissamme, olemme ansainneet Suomen arvostetuimman kullan ostopalvelijan tittelin. Teemme vilpittömästi töitä varmistaaksemme, että hintamme edustavat markkinoiden kärkeä. Tavoitteemme on tarjota palvelu, jotta jokaisella olisi mahdollisuus myydä kultakoruja ym. kultaesineitä, mahdollisimman helposti, nopeasti ja turvallisesti. Jokainen on oikeutettu oikeudenmukaiseen hintaan kullasta ja olemme vakuuttuneita, että hintamme edustavat markkinoiden kärkeä. Kilpailutamme hintamme päivittäin ja kullan hintavertailu on julkisesti näkyvillä verkkosivuillamme.”

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Kuukausikatsaus 06-2024

Säänkestävän terassin rakentaminen omakotitaloon oikeilla materiaaleilla

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Taloudellinen riippumattomuus – Missä mennään tavoitteen suhteen?

Kuukausikatsaus 2024-05

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Näin ostat 300 000 euron omakotitalon ilman omarahoitusosuutta

Asuntolainan ja sijoitusasuntolainan uudelleenrahoitus – Vertailussa mukana Osuuspankki, Nordea ja S-pankki

WC-remontti alle 2000 eurolla - Katso ennen ja jälkeen kuvat remontista

Asumiskustannukset omakotitalossa ensimmäisen vuoden aikana