Vieraskynä: Kulta – Oletko tietoinen paljon voit tienata vanhoilla kultakoruilla? Näin varmistat parhaan hinnan kullalle!


Kullan myynti on ollut suosittua yli kymmenen vuotta, hyvästä syystä. Kullan hinta on nimittäin ollut korkealla viimeiset kymmenen vuotta. Lukuisat suomalaiset vaihtavat kullat rahaksi, tänä päivänä vielä suuremmasta syystä. Sillä kullan hinta on ennätyslukemissa!

Myymällä mm. vanhoja, kaapissa lojuvia ja jopa rikkinäisiä kultakoruja ym. kultaesineitä, tienaat jopa tuhansia euroja! Tiesitkö että Suomen Kultareservi tarjoaa palvelun, jossa voit täysin maksutta, selvittää kultakorujen hinnan? Näin palvelu toimii:
  1. Kulta arvioidaan.
  2. Hinta kilpailutetaan puolestasi.
  3. Saat Suomen Kultareserviltä ainoastaan tarjouksen, mikäli he voivat antaa paremman hinnan kuin kilpailijat. Muussa tapauksessa he palauttavat esineesi, täysin maksutta!
Saat siis kilpailutuksen ja arvioinnin täysin maksutta. Sekä markkinoiden parhaan hinnan, tai esineet palautettua, myös täysin maksutta.

Kirjoittamisen hetkellä, tienaat yli 1000 €, pelkästään 44 grammalla korukultaa. Hinnan voi laskea etukäteen kullan hintalaskurilla täyttämällä grammamäärän hintalaskuriin.

Mitä jos et tiedä kullan painoa tai kultapitoisuuksia? 

Ei huolta! Voit täysin maksutta toimittaa esineet Suomen Kultareserville arvioitavaksi ja halutessasi voit myydä kullat markkinoiden korkeimpaan hintaan tai valita että haluat palautetuksi esineet, jonka saat täysin maksutta.

Kullan hinta on ennätyslukemissa, mitä tämä todellisuudessa tarkoittaa? Paljon voin odottaa saavani vanhoista kultakoruista?

Olet mahdollisesti joskus kuullut, että kulta säilyttää hyvin arvonsa? Olet kuullut aivan oikein. Mutta siitä huolimatta, on huonoja, hyviä ja todella hyviä aikoja myydä kultaa. Kullan hinta vaihtelee päivittäin, London Bullion Metal Association julkaisee kullan hinnan kahdesti joka arkipäivä (klo 12.30 ja 17.00 Suomen aikaa). Kun myyt kultaa, ei käytännössä ole niin suurta eroa hinnassa, myisitkö kultakorusi aamulla tai iltapäivällä. Sillä muutokset kullan hinnassa yhden päivän aikana, ei ole kovin suuria. Mutta mikäli myyt kultakoruja oikealla hetkellä (lue: nyt), kun kullan hinta on ennätyslukemissa, voit ansaita useita satoja (€) enemmän!

Mikäli myit kultaa vuonna 2012, teit loistavan päätöksen ja mikäli myisit kultaa nyt, tekisit vielä paremman päätöksen! Henkilöt, jotka myivät kultakoruja ja muita kultaesineitä vuonna 2012, saivat ennätyksellisiä korvauksia, sillä kullan hinta rikkoi aikaisemman ennätyksen ja kiipesi uuteen ennätyslukemaan (44 €/g).

Mahdollisesti luit jostain, että kullan hinta on ennätyslukemissa mutta päätit jäädä odottamaan? Mikäli odotit esimerkiksi seuraavaan vuoteen, siinä toivossa, että kullan hinta olisi vieläkin ennätyslukemissa tai mahdollisesti tehnyt uuden ennätyksen. Voidaan näin jälkikäteen sanoa, että teit virheen. Sillä kullan hinta oli vuoteen 2013 loppuun mennessä tippunut yli 30 prosenttia! Joten mikäli myit kultasi vuonna 2012 (ennemmin kuin vuonna 2013), sait tarpeettomista kultakoruista (ns. romukullasta) yli 30 prosenttia enemmän, kuin henkilö, joka valitsi myydä kultaa seuraavana vuonna (v. 2013).

Viiden vuoden laman jälkeen, kullan hinta rikkoi aikaisemman ennätyshinnan.

Vuonna 2013–2018 kullan hinta pysyi enemmän tai vähemmän, alle 35 €/g. Kullan hinta oli myös tällöin suhteellisen korkealla, joten korvaus on silti voinut olla jopa yli tuhannen euron verran. Tänä päivänä ansaitset silti lähes 40 prosenttia enemmän kullasta, kuin mitä teit vuosina 2013–2018.

2019 kullan maailmanmarkkinahinta lähti uuteen nousuun.

Seuraavan 12 kk aikana, kullan hinta rikkoi edellisen ennätyshinnan ja vuonna 2020 hinta nousi yli 55 €/g. Henkilöt, jotka vuonna 2012 jäivät odottamaan kullan hinnan rikkovan silloin olevan ennätyshinnan, saivat odottaa seitsemän vuotta! Koronan ansiosta, hinta nousi uuteen ennätyslukemaan ja lähitulevaisuudessa on mahdollisuus, että nähdään korjausliike, nyt kun pandemia alkaa lähestyvän loppusuoraa.

Historiallisesti katsottuna, ei ole ikinä ollut parempaa aikaa myydä kultaa kuin juuri nyt!

Kullan maailmanmarkkinahinta hipoo 50 €/g pintaa ja ottaen huomioon kullan hinnan historian, on tosiaan mahdollisuus uuteen romahdukseen/korjausliikkeeseen. Historiallisesti, ei ole ikinä ollut parempaa aikaa myydä kultaa, kuin juuri nyt! Ottaen huomioon korona pandemiasta palautumisen ja valon, joka nyt näkyy tunnelin päässä. On hyvin mahdollista, että kullan hinta näkee korjausliikkeen pandemian rauhoittumisen yhteydessä.

Selvitä kultakorujen arvo, Suomen Kultareservi hoitaa arvioinnin alusta loppuun - täysin maksutta ja ilman myyntivaatimusta.


On helppoa eksyä ns. nettiviidakkoon, joka harmillisesti on täynnä harhaanjohtavia hintataulukkoja ja epäluotettavia ostajia. Tämän takia Suomen Kultareservin palvelu on täydellinen sinulle, joka haluat myydä kultaa tai sinulle, joka pelkästään haluat arvioinnin esineille. Kaikki tämä onnistuu markkinoiden parhaaseen hintaan sekä täysin maksutta! Suomen Kultareservi ei anna tarjousta lainkaan, pelkän arvioinnin, mikäli he eivät voi maksaa paremmin kuin kilpailijat. Heiltä löytyy myös reaaliajassa toimiva kullan hintavertailu verkkosivuilta.

Kulta arvioidaan ja kullan hinta kilpailutetaan kotimaisilla, luotettavilla toimijoilla ja tarjous on aina alan korkeimpia. Mikäli tosiaan he eivät voi maksaa paremmin kuin kilpailijansa, eivät he anna tarjousta lainkaan ja palauttavat esineesi maksutta. Tilaamalla maksuttoman arviointipakkauksen kullalle, Suomen Kultareservi hoitaa asian puolestasi seuraavasti:
  1. Lähetys saapuu lähipäivinä ja sisältää kaikki tarvittavat ohjeet palautusta varten (palautus on täysin maksuton ja vakuutettu).
  2. Kun lähetys palautuu Suomen Kultareservin pääkonttorille, punnitaan kullat CE-merkityillä vaa'oilla, joka punnitsee esineesi 0.01g tarkkuudella.
  3. Punnituksen jälkeen Suomen Kultareservi kilpailuttaa hinnat kotimaisilla luotettavilla kullanostajilla, jonka jälkeen ovat yhteydessä sinuun.
Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus myydä kullat, jolloin maksu suoritetaan heti hyväksytyn tarjouksen yhteydessä. Tai halutessasi esineesi palautetaan teille, täysin maksutta.

Suomen Kultareservi on Suomen luotetuin ja arvostetuin kullanostaja, heillä on lähes täydellinen (4.9/5) arvosana Googlessa ja asiakaskokemukset täynnä positiivisia arvosteluja. Eli mikäli hinta miellyttää, ei sinun tarvitse tehdä mitään muuta kuin hyväksyä tarjous, jolloin maksu suoritetaan tilillesi. Näin kaapissa lojuvat kultakorut muuttuvat euroiksi tililläsi.

Siirry Suomen Kultareservin verkkosivuille, tilaa maksuton arviointi ja tienaa jopa tuhansia euroja! Vanhoista, tarpeettomista ja jopa rikkinäisistä kultakoruista. 

Pääset suoraan tilauslomakkeeseen: KULTA RAHAKSI

Suomen Kultareservi on äänestetty Suomen luotettavammaksi kullanostajaksi.
100 % asiakastyytyväisyystakuu ja täyden talon palvelu, kun haluat muuttaa kullan rahaksi.

Kirjoitus on toteutettu yhteistyönä Suomen Kultareservin kanssa.

Kommentit

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Kuukausikatsaus 2024-04

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Kuukausikatsaus 03-2024

WC-remontti alle 2000 eurolla - Katso ennen ja jälkeen kuvat remontista

Näin ostat 300 000 euron omakotitalon ilman omarahoitusosuutta

Asuntolainan ja sijoitusasuntolainan uudelleenrahoitus – Vertailussa mukana Osuuspankki, Nordea ja S-pankki

Näin asumiskustannukseni muuttuvat muuttaessani omakotitaloon kerrostalosta

Asumiskustannukset omakotitalossa ensimmäisen vuoden aikana

Kuukausikatsaus 2024-02