Kokemuksia Suomen Kultareservi – Kullan myynti nopeasti ja luotettavasti

Kokemuksia Suomen Kultareservi - Kullan myynti nopeasti ja luotettavasti

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Kultareservi

Kirjoitin pari kuukautta sitten kullan ja inflaation korrelaatiosta (inflatorisessa ympäristössä kullan arvo nousee ja deflatorisessa ympäristössä kullan arvo laskee). Kuten kaikki tiedämme, olemme viimeisen vuoden päässeet kärsimään korkean inflaation vaikutuksista elämissämme. Samaisessa kirjoituksessa paljastin, että minulla on ollut jo vuosikausia kultakolikko kaapissani, jonka olin täysin unohtanut. Kolikko oli selkeästi pysynyt turvassa, kun sen omistajaki oli unohtanut sen olemassaolon. Koska en ole osannut kolikkoa kaivata, niin päätin myydä sen ja käyttää siitä vapautuneet rahat ylimääräisiin lainalyhennyksiin. Kaiken lisäksi kullan hinta on nyt ennätyskorkealla.

Reilun vuoden ajan olen tehnyt yhteistyötä Suomen Kultareservin kanssa, joten oli luontevaa käyttää heidän tarjoamaa palvelua kultakolikkoni myymiseksi. Kerronkin tänään omasta kokemuksestani myynnin osalta, jotta sinäkin huomaat miten helppoa, turvallista ja yksinkertaista kullan myyminen oli Suomen Kultareserville. Hypätään siis suoraan asiaan.

Näin myin kultani Suomen Kultareserville – Hyvin yksinkertainen ja nopea tapa myydä kultaa

Prosessin ensimmäinen vaihe lähtee siitä, että sinun pitää valita yritys, johon haluat kultasi myydä. Jos päädyt luottamaan Suomen Kultareserviin, kuten allekirjoittanut, niin kaikessa yksinkertaisuudessaan sinun pitää hakeutua Suomenkultareservi.fi -sivustolle.

Skrollaamalla hieman etusivua alaspäin huomaat isolla Tilaa maksuton myyntipakkaus -osion, joka näyttää tältä:

Kullan hinta, Kultakorut rahaksi, Kulta rahaksi

Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja jää odottamaan maksuttoman myyntipakkauksen tulemista postilaatikkoosi. Omalla kohdallani tilasin myyntipakkauksen perjantaina 30.09.2022 klo 10:30 ja kirjekuori saapui kotiini maanantaina 3.10.2022 muun postin mukana. Kirjekuori tuli siis erittäin nopeasti jopa Liedon perukoillekin.

Kullan hintalaskuri, millä voi laskea tarkan myyntihinnan kultakoruille*

Kultaesineet rahaksi, Kullan myynti turvallisesti

Kultaesineet pakataan turvapussiin, jotta voidaan olla varmoja, että kukaan ei ole avannut pakkausta postituksen aikana

Kirjekuori sisälsi turvapussin, ohjeet lähettämistä varten, arviointi- ja myyntilomakkeen sekä valmiiksi maksetun palautuskuoren takaisin lähettämistä varten. Ohjeet ovat alla olevassa kuvassa, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan prosessi oli seuraava: 1) Täytä arviointi- ja myyntilomake omilla tiedoillasi, 2) Laita kultaesineet turvapussiin ja sulje pussi, 3) Laita täytetty arviointi- ja myyntilomake sekä turvapussi valmiiksi maksettuun ja vakuutettuun palautuskuoreen, 4) Vie palautuskuori Postiin ja 5) Odota yhteydenottoa puhelimitse (tai sähköpostilla, jos et vastaa soittoon) Suomen Kultareservilta.

Kullan myynti helposti, Kullan arviointi, Kultakolikon myynti

Vein kirjekuoren Liedon Postin toimipisteeseen tiistaina 4.10.2022 klo 15:30 työpäiväni päätteeksi. Huomaa, että sinun pitää viedä palautuskuori Postin toimipisteeseen eikä Postin oransseihin kirjelaatikkoon, jotta saat lähetyksestä itsellesi seurantakoodin. Postilta saatu kuitti toimii todisteena siitä, että olet lähettänyt kirjekuoren Suomen Kultareserviin. Kaikki lähetykset ovat vakuutettuja 5000 euroon asti, mutta on hyvä huomata, että sinulla pitää olla myös todistusaineisto siitä, että paketti on lähetetty Postin toimesta.

Kullan myynti, Miten myydä kultaa?, Kulta, Suomen Kultareservi

Paketin lähettämisestä kului reilut kaksi päivää ennen kuin sain soiton Suomen Kultareservin Sebastianilta. Perjantaina 7.10.2022 puolilta päivin sain puhelun kyseiseltä yritykseltä, jossa he kertoivat vastaanottaneensa kirjeeni ja arvioineensa tuotteen kullan määrän grammoina. Kultaesineet punnitaan CE-merkityillä tarkkuusvaa’oilla, joten tarkkuus on 0.01 grammaa.

Tämän jälkeen he kertoivat maksamansa summan ja kysyivät, että haluanko myydä kultakolikkoni tällä hinnalla vai en. Koska tarjous oli hyvä, niin päädyin hyväksymään tarjouksen suoraan puhelussa. Jos en olisi sattumalta vastannut puheluun, niin sama tarjous olisi kuulemma lähetetty minulle myös sähköpostilla. Joten ei tarvitse huolehtia, jos ei pääsekään vastaamaan välittömästi tähän soittoon.

Sebastian selvensi tämän jälkeen maksuprosessin ja sen keston, joka tyypillisesti kestää 1-2 päivää hieman riippuen käyttämästäsi pankista. Itselläni on pääasiallisena pankkina Osuuspankki, niin sain maksun tililleni vielä saman päivän aikana noin neljä tuntia soittoa myöhemmin. Paljoa tämän nopeampaa maksua ei voisi enää toivoa.

Yhteenveto

Olin siis kaikin puolin tyytyväinen Suomen Kultareservin palveluun ja voin suositella sen käyttämistä kultaesineiden myymiseen. Kokonaisuudessaan kirjeen lähettämisestä tilillä näkyvään rahaan kesti minun tapauksessani viisi työpäivää, jota pidän oikein nopeana toimintana. Pitää muistaa se, että tässä viidessä päivässä oli vielä omasta syystä aiheutunut viivästyminen noin päivän verran, joten todellisuudessa koko prosessi kesti vain neljä päivää.

Jos jostain syystä en olisi ollut tyytyväinen Suomen Kultareservin maksamaan rahasummaan, niin kultakolikkoni olisi lähetty minulle takaisin ilmaiseksi. On mukava nähdä, että kolikon olisi saanut vielä takaisin, jos en olisi ollut tyytyväinen minulle maksettuun summaan.

Jos tällä hetkellä tuntuu siltä, että olisi mukavaa muuttaa kaapissa lojuvat kultaesineet rahaksi, niin ei muuta kuin käyttämään Suomen Kultareservin palvelua.

Mikäli kiinnostaa saada maksuton arviointi kultakoruille, paljon voisit tienata kultakoruistasi, tilaa maksuton myyntipakkaus Suomen Kultareserviltä.*

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Kuukausikatsaus 2024-05

Säänkestävän terassin rakentaminen omakotitaloon oikeilla materiaaleilla

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Kuukausikatsaus 2024-04

Näin ostat 300 000 euron omakotitalon ilman omarahoitusosuutta

WC-remontti alle 2000 eurolla - Katso ennen ja jälkeen kuvat remontista

Asuntolainan ja sijoitusasuntolainan uudelleenrahoitus – Vertailussa mukana Osuuspankki, Nordea ja S-pankki

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Asumiskustannukset omakotitalossa ensimmäisen vuoden aikana

Kuukausikatsaus 03-2024