Osinkoinsinööri mediassa - OSKL


Viime vuoden marraskuussa olin mediassa ensimmäisen kerran näkyvillä, kun Insinöörilehdessä julkaistiin juttu sijoittamisestani ja bloggaamisestani. Blogiteksti ja linkki kyseiseen tekstiin löytyy täältäHeti perään eli eilen julkaistiin teksti minusta myös OSKL Vieraskynä osiossa. Tämä teksti on kokonaisuudessaan luettavissa täältä.


Osakesäästäjien keskusliiton Vieraskynä -tekstissä kerroin mm. sijoitustaipaleestani, onnistuneista ja epäonnistuneista sijoituksista, bloggaamisesta ja kerkesin kertomaan myös hieman perusteluita, miksi jokaisen pitäisi aloittaa sijoittamisen. Toivottavasti teksti löytää monta lukijaa ja edes yksi ihmisen saa siitä motivaatiota tarkastella omaa kulutusta ja aloittaa sijoittamisen tulevaisuutta varten.

Olen tarkoituksen mukaisesti hakeutunut erilaisiin foorumeihin mukaan, jotta olisi helpompi vaikuttaa. Blogini avulla vaikuttaminen on kuitenkin rajallista, koska eniten apua tarvitsevat henkilöt eivät taatusti lue blogiani. Tämän vuoksi kirjoitan oman blogini lisäksi myös Piksussa. Muita yhteistyökuvioita on lisäksi keskustelun alla.

Uusille lukijoille


Jos päädyit lukemaan blogiani OSKL Vieraskynä tekstin perusteella, niin tervetuloa!

Aloituspuheestani ja ensimmäisestä kuukausikatsauksesta on nähtävillä mistä tilanteesta olen lähtenyt kirjoittamaan blogia.

Tehdessäni täydellisen taloudellisen suunnan muutoksen noin kolme vuotta sitten, oli nettovarallisuuteni vielä negatiivinen! Tästä aiheesta voit lukea täältäJos olet kiinnostunut lukemaan mitä vaurastuminen vaatii, niin siitä aiheesta löydät kirjoituksen täältä.

Olen listannut lisäksi yleisiä neuvoja parempaan talouden hallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen seuraavan linkin takana.

Sijoitukseni ja nettovarallisuuteni löytyvät täältä.

Toivottavasti jäät blogini lukijaksi ja kiinnostuit taloutesi hoitamisesta sekä sijoittamisesta!

Kommentit

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Kuukausikatsaus 2024-04

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Kuukausikatsaus 03-2024

WC-remontti alle 2000 eurolla - Katso ennen ja jälkeen kuvat remontista

Näin ostat 300 000 euron omakotitalon ilman omarahoitusosuutta

Asuntolainan ja sijoitusasuntolainan uudelleenrahoitus – Vertailussa mukana Osuuspankki, Nordea ja S-pankki

Näin asumiskustannukseni muuttuvat muuttaessani omakotitaloon kerrostalosta

Asumiskustannukset omakotitalossa ensimmäisen vuoden aikana

Kuukausikatsaus 2024-02