Suomen Osakesäästäjien jäsenyyden hyödyt käyttöön kolmella eurolla kuukaudessa

Osakeliitto, Osakeliitto edut, Osakeliitto hyödyt, Osakesäästäjien Keskusliitto, Jäsenmaksu, Suomen Osakesäästäjät, Nuoret Osakesäästäjät, Osakesäästäjät Nordnet, Osakesäästäjät OP, Osakesäästäjät Nordea

Mainos: Suomen Osakesäästäjät

Suomen Osakesäästäjät on sijoittavien yksityishenkilöiden etujärjestö, joka toimii aktiivisesti suurissa kaupungeissa. Osakesäästäjät pyrkivät vaikuttamaan poliittisesti, kuten lainsäädäntöön ja sijoittamisen verotukseen. Suomen Osakesäästäjät ovat ottaneet enemmissä määrin roolia myös piensijoittajien etujen puolustamisessa, joka nähtiin muun muassa Ahlstrom-Munksjö tapauksessa (linkki tekstin lopussa). 

Vuonna 2020 Osakesäästäjien järjestö oli vaikuttamassa sijoitussäästötilin (OST-tilin) käyttöönottoon Suomessa. Näiden lisäksi liitto tarjoaa jäsenilleen tapahtumia, koulutuksia, sijoitustietoa ja rahanarvoisia jäsenetuja.

Avaan tässä kirjoituksessa yksityiskohtaisesti mitä kaikkea saat itsellesi pientä jäsenmaksua vastaan ja miksi myös sinun, blogini lukija, pitäisi kuulua kyseiseen järjestöön. Suomen Osakesäästäjiin kuuluminen pitäisi olla omasta mielestäni itsestään selvyys jokaiselle yksityissijoittajille riippumatta sijoitusuran pituudesta tai salkun koosta.

Osakesäästäjien missio on kotisivujen mukaan seuraava:

”Osakesäästäjät on valtakunnallinen sijoittajien yhteisö, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia vaurastumaan. Yhteisö tarjoaa sijoittajille riippumatonta informaatiota, koulutusta ja rahanarvoisia jäsenetuja.”

Mielestäni järjestö tarjoaa jäsenilleen juuri tätä ja myös paljon enemmän.

Lyhyesti kerrottuna saat Suomen Osakesäästäjien jäsenyydellä käyttöön seuraavat hyödyt (edut tarkistettu 25.06.2023):

  • Suomen ainoan yksityissijoittajien oikeuksien puolustajan suojelemaan yksityissijoittajan etujasi
  • Edullisemmat kaupankäyntipalkkiot Osuuspankissa, Nordnetissa, Mandatumissa ja Danske Bankissa
  • Edullisemmat analyysipalveluiden hinnat Börsdatalta, Inderesiltä, Investtechiltä, Zenostockilta ja Sijoittaja.fi -sivustolta
  • Alennuksen OVV Asuntopalvelut -ketjun ensimmäisestä välityspalkkiosta
  • 30 prosentin alennuksen Arvopaperin, Kauppalehden ja Talouselämän vuositilauksesta
  • Yhden Suomen korkeatasoisimmista sijoitusaiheisista aikakauslehdistä, Viisas Rahan, kahdeksan kertaa vuodessa. Ilmainen näytenumero lehdestä on kirjoituksen lopussa.
  • Alennuksen tietyistä sijoitusaiheisista kirjoista Alma Talent Shopista
  • 25 prosentin alennuksen Rahamedian verkkokursseista
  • Ilmainen pääsy kymmeniin tapahtumiin vuoden aikana.
  • Ja monia muita etuja, jotka voit tarkistaa täältä.

Kuinka paljon hyödyt Suomen Osakesäästäjien jäsenyydestä vuodessa?

Parhaimmillaan sinun on mahdollista saada tuhansien eurojen edestä säästöä, jos sattuisit käyttämään kaikkia mahdollisia palveluita. Osakesäästäjiin liittyminen on siis yksi parhaista arbitraaseista.

Jotta kuitenkin saisit hieman paremman ja realistisemman näkemyksen euromääräisistä eduista sekä hyödyistä, niin olen laskenut sinulle, kuinka paljon minä sain hyötyä jäsenyydestä viime vuonna, kun olin vielä alle 30-vuotias. Tein viime vuonna Nordnetissa vain kaksi kauppaa Suomen pörssissä, joten välityspalkkioissa ei minun sijoitustavallani tule paljoa säästöä. Muissa palveluissa sitten paljon enemmän.

Suomen Osakesäästäjien jäsenyydellä saadut eurot - Osinkoinsinööri

Käytin kuitenkin viime vuonna Suomen Osakesäästäjien jäsenyyden mahdollistamia etuja Arvopaperin vuositilauksessa, sijoituskirjallisuuden ostamisessa ja Zenostockin palvelussa. Tämän lisäksi laitoin taulukkoon esille vielä säästön, jonka saat liittymällä liiton jäseneksi ennen 29.03.2021 eli ilmaisen Sijoittamisen peruskurssin. Huomioin säästössä vielä pääomatuloissa tehtävän vähennyksen määrän, jonka muuten maksaisit verottajalle.

Kuinka paljon Suomen Osakesäästäjien jäsenyys maksaa vuodessa?

Jos minun on mahdollista saada etuja vuodessa 343 euron edestä, niin kuinka paljon tämä jäsenyys voi maksaa vuodessa. 50 euroa? 100 euroa? 200 euroa? Kaikki nämä olisivat jo hyviä diilejä. Mutta paljastetaan nyt jäsenyyden hinta. ”Rummun päristystä.”

Suomen Osakesäästäjien jäsenyys maksaa sinulle 15 euroa kalenterivuodessa, jos olet alle 30-vuotias ja 38 euroa kalenterivuodessa muissa tapauksissa. Jäseneksi on mahdollista liittyä myös niin, että et saa paperiversiota Viisas Rahasta vaan digilehden. Silloin maksat vain 30 euroa kalenterivuodessa.

Ymmärsinkö nyt oikein? Saan siis jokaista sijoitettua euroa kohtaan vähintään kymmenkertaisesti kaikki eurot takaisin erilaisina etuina. Ottaen huomioon, että tässä on vasta rahalliset edut, niin Osakesäästäjiin liittyminen on mielestäni no-brainer valinta jokaiselle yksityissijoittajalle. Mitä enemmän Osakesäästäjiin saadaan jäseniä, niin sitä enemmän meissä on myös voimaa.

Jos suomalaisia osakesijoittajia on median tietojen mukaan pian 1 000 000 kappaletta ja Suomen Osakesäästäjillä jäseniä yli 35 000 kappaletta, niin yli 900 000 henkilöä ei ole vielä ottanut näitä mahtavia etuja käyttöön. Tähän pitää saada muutos.

Yhteenveto jäsenyyden hyödyistä

Vedetään kirjoituksen sanoma vielä nopeasti yhteen. Jos käytät edes muutamia rahanarvoisia etuja, niin saat jokaisen sijoitettua euroa kohden useamman euron takaisin. Osakesäästäjien jäsenyyden vuosimaksun voi vähentää verotuksessa, jonka jälkeen se maksaa sinulle enää noin 25 euroa vuodessa.

Pelkästään Viisas Raha lehti, joka julkaistaan kahdeksan kertaa vuodessa, on äärettömän laadukas ja on arvoltaan enemmän kuin 25 euroa. Lehti on laadultaan Arvopaperin kanssa samalla tasolla ja yksi irtolehti Arvopaperia maksaa jo yli 10 euroa. Kaikkien rahanarvoisten etujen lisäksi saat taaksesi vahvan yksityissijoittajien etujen ajajan, joka voi olla sinulle arvokas erilaisissa ongelmatilanteissa.

Onko Osakesäästäjiin kuulumisessa siis mitään negatiivista? Omasta mielestäni ei ja voin vilpittömästi suositella sitä ihan kaikille.

Liitythän jäseneksi mahdollisimman pian, jotta saat heti käyttöösi kaikki jäsenyyden mahdollistamat edut.

Liity siis tämän linkin kautta varmistaakseni kaikki edut heti käyttöösi.

Kirjoittaja toimii Viisasraha.fi verkkosivustolla bloggaajana ja on Nuorten Osakesäästäjien aktiivi.

Ahlstrom-Munksjö case

Ilmainen Viisas Raha -lehden näytekappale

Kommentit

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Kuukausikatsaus 06-2024

Säänkestävän terassin rakentaminen omakotitaloon oikeilla materiaaleilla

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Taloudellinen riippumattomuus – Missä mennään tavoitteen suhteen?

Kuukausikatsaus 2024-05

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Näin ostat 300 000 euron omakotitalon ilman omarahoitusosuutta

Asuntolainan ja sijoitusasuntolainan uudelleenrahoitus – Vertailussa mukana Osuuspankki, Nordea ja S-pankki

WC-remontti alle 2000 eurolla - Katso ennen ja jälkeen kuvat remontista

Asumiskustannukset omakotitalossa ensimmäisen vuoden aikana