Ostot 3 - KemiraSyyskuun alkupuolella päädyin ostamaan lisää Kemiraa. Tässä postauksessa kirjaan ylös perustelut hankinnoille, jotta voin myöhemmin nähdä miten olen perustellut ostoni. Tätä kirjoitusta ei pidä tulkita sijoitusvinkkinä ja lukija on itse vastuussa sijoitustensa tappioista ja voitoista.

Kemira

Kirjoitin edellisessä Ostot -postauksessa Kemiran position avaamisesta ja ostoon vaikuttaneista syistä. Edellisestä ostostani Kemira on lasketellut n. 4 % alaspäin ilman mitään merkittävää syytä. AkzoNobel, joka toimii osin samoilla markkinoilla kuin Kemira, antoi aikaisemmin tulosvaroituksen, jonka odotetaan johtuvan kohonneista raaka-ainekustannuksista. Tästä johtuen luulen myös sijoittajien odottavan Kemiran antavan vastaavan tulosvaroituksen tämän vuoden aikana ja siksi osake on laskenut. Itsellä sijoitushorisontti on kuitenkin kymmeniä vuosia, niin tämän vuotisella arvolla ei ole mitään merkitystä. Ostetaan sitten lisää Kemiraa, jos paljon vielä laskettelee.

Ostin yhteensä 55 kpl Kemiran osakkeita 08.09.2017 10,50 € kappalehintaan (sis. välityspalkkiot). Osinkotuotto ostohinnalle viime vuoden osingolla on n. 5 %.

Mitä hankintoja sinun kuukauteesi on kuulunut?

Kommentit

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Myynnit 3 - Nordea

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Kuukausikatsaus 2021-05

Kuukauden Osake - TietoEVRY

Näin ostin sijoitusasunnon Turusta 30-vuotiaana, osa 2: Asunnon etsintä

Näin ostin sijoitusasunnon Turusta 30-vuotiaana, osa 3: Asunnon tunnusluvut

Näin ostin sijoitusasunnon Turusta 30-vuotiaana, osa 1: Rahoitus yksityiselle henkilölle ja osakeyhtiölle

Suomen Osakesäästäjien jäsenyyden hyödyt käyttöön kolmella eurolla kuukaudessa

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Kuukauden Osake - Orthex