Kiinnostavat Sijoituskohteet - Aloitus



Aloitan Kiinnostavat Sijoituskohteet – sarjan tällä aloituspostauksella. Tavoitteenani on kirjoittaa minua kiinnostavista yrityksistä noin kerran viikossa ja perehtyä yrityksen toimintaan sekä taloudellisiin lukuihin.
Pyrin näillä postauksilla jäsentelemään ja perustelemaan kyseisten yritysten hankintaa omaan salkkuun, kun hinta on oikea. Kaikkia yrityksiä en tule varmastikaan hankkimaan, mutta ainakin osaa.

Tulen kirjoittamaan mm. AXAsta, CellavisionistaGjensidige Forsikringista, INGstä, Pandorasta ja Topdanmarkista. Lista on jo tällä hetkellä melko laaja (matskua löytyy ainakin seuraavaksi puoleksi vuodeksi) ja tulen lisäämään yrityksiä sitä mukaa, kun kiinnostavia löytyy lisää.

Toivottavasti tulet mukaan arvioimaan yrityksiä kanssani ja osallistut keskusteluun! Ensimmäinen kirjoitus ilmestyy tämän viikon torstaina!

Jos haluat itse alkaa tekemään yritysten numeerista arviointi, niin blogistani on mahdollista ladata käyttämäni uudistettu työkalu. Tällä työkalulla onnistut yritysten fundamenttianalyysissä. Työkalun ohjeet ja latauslinkki löytyy tämän linkin takaa.

Minkä yrityksen katselmuksen sinä haluaisit nähdä?

Kommentit

  1. Assa Abloy on näköjään jättänyt jotain veroja maksamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti Assa Abloyn Hollantilainen tytäryhtiö on jättänyt hieman veroja maksamatta. Erikoista kieltämättä, kun puhutaan vain 500k saamisista, kun kassaa löytyy. Saa nähdä reagoiko kurssi mitenkään.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Kuukausikatsaus 03-2024

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Kuukausikatsaus 2024-02

WC-remontti alle 2000 eurolla - Katso ennen ja jälkeen kuvat remontista

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Näin ostat 300 000 euron omakotitalon ilman omarahoitusosuutta

Asuntolainan ja sijoitusasuntolainan uudelleenrahoitus – Vertailussa mukana Osuuspankki, Nordea ja S-pankki

Asumiskustannukset omakotitalossa ensimmäisen vuoden aikana

Kuukausikatsaus 2024-01

Kuukauden Osake - Eolus Vind