Havu Watches – Pohjoiseen luonteeseen sopiva puinen rannekello

Havu Watches kokemuksia, Havu Watches puinen rannekello, Puinen rannekello edullisesti, Havu Watches Alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Havu Watches

Näkyvyyteni mediassa on viime kuukausien aikana saanut ennennäkemättömän paljon nostetta, kun olen osallistunut Ylen kanavalla ja Yle Areenassa julkaistuun Luottamuksella Ronja Salmi -dokumenttisarjaan, käynyt vierailulla Väkevä Elämä – Viisaampi mieli, vahvempi keho -podcastissa, ollut Iltalehdessä kertomassa tarinaani ja lopulta ollut Viisas Raha -lehden kannessa sekä keskiaukeaman jutussa, jossa olen paljastanut kaiken sijoitussalkustani. Näiden lisäksi on tapahtunut myös paljon muuta hyvää, kuten olen ollut Viisas Raha-lehdessä kertomassa niin osto- kuin myyntikohteita pörssistä, kuin osallistunut Sijoitustiedon Markkinasoturit kirjoitussarjaan sijoitusalan asiantuntijana. Tapahtumarikas vuosi etten sanoisi!

Mediassa näyttäytyminen ei sinällänsä ole kohdistanut minulle vielä suurta painetta, mutta kaiken tämän lisäksi minut valittiin tänä vuonna Varsinais-Suomen Osakesäästäjien hallituksen jäseneksi. Vaikka minulle ei vielä olekaan täysin selvää mitä kaikkea tämä hallituspaikka tuo tullessaan, niin päivän selvää, että minun pitää edustaa yhdistystä parhailla mahdollisella tavalla, johon kuuluu myös asianmukainen pukeutuminen. Halusin, että pukeutumiseni vastaa kyseisen tehtävän arvoa, joten kävin heti pestin saamisen jälkeen uusimassa kangastakkini, mutta samalla etsin itselleni pukukokonaisuuteni sopivaa kelloa. Minulle oli tärkeätä löytää näyttävä kello, joka myös heijastaisi minulle tärkeitä arvoja.

Havu Watches Virta puinen rannekello, Puinen rannekello juhliin, Havu Watches Unisex Rannekello

Olen aina halunnut asua metsän lähellä, josta hyvänä osoituksena on kaksi viimeistä asuntoani. Edellinen asuntoni sijaitsi luonnonsuojelualueen reunalla (Turun Kuralan kylämäki ja Kohmon jalopuumetsä, jossa suojellaan tammea) ja nykyisen asunnon takapihalta lähtee useiden kilometrien pituinen luontopolku Liedon Nautelankoskelle asti. Sen lisäksi, että olen aina halunnut asua lähellä metsää, olen pyrkinyt myös tuomaan kotiini sisälle metsän sisustuksellisesti. Sen näkee parhaiten työhuoneessani, mihin tein ammattilaisen avustuksella tehosteseinän suomalaisesta koivusta.

Koirien kanssa tekemäni lenkit suuntaavat yhdeksän kertaa kymmenestä metsään, koska tunnen rauhoittuvani siellä parhaiten hektisestä ja vastuita täynnä olevasta arjestani. Metsän tärkeyden vuoksi lähdin etsimään itselleni puusta valmistettua kelloa, jotta metsä kulkee mukanani kaikkialle, minne ikinä päädynkin taloudellisen riippumattomuuden tavoittelumatkallani. Ja voin iloikseni kertoa, että löysin itselleni parhaimman mahdollisen puisen kellon, eli oululaisen Havu Watchesin valmistaman rannekellon. Kiitos heidän, on asukokonaisuuteni nyt valmis hallituksen jäsenen tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Puinen rannekello arkeen, Puinen rannekello lahjaksi, Havu Watches rannekello

Havu Watches – Suomalaisen perheyrityksen tyylikäs puinen rannekello teki asukokonaisuudestani täydellisen

Havu Watches on suomalainen kahden veljeksen perustama perheyritys, joka on perustettu vuonna 2019 tarkoituksena tuoda markkinoille ainutlaatuisia, tyylikkäitä ja korkean käyttömukavuuden puisia kelloja jokaiselle suomalaiselle sukupuoleen katsomatta. Ja mikä asia olisi suomalaisempaa kuin osoittaa puisella kellolla, että olet osa maailman parhainta ja puhtainta luontoa? 

Havun kelloissa huokuu kunnioitus luontoa kohtaan ja muotoilultaan se on skandinavinen. Kello sopii siis täydellisesti jokaiselle pohjoisen pallon puoliskon tallaajalle. Havun yrityksen perustajat saivat ideansa puisen kellon suunnitteluun pilkkireissulla Taivalkoskella, jolloin he halusivat taltioida Pohjoisen tunnelman kelloon. Ja mielestäni siinä on onnistuttu erinomaisesti.

Valitsin itselleni kelloksi Virta nimisen unisex rannekellon 42 mm kellotaululla, jolloin rannekkeen leveydeksi tuli 20 mm. Koneistona kellossa on sveitsiläinen Ronda 763 -kvartsikoneisto ja rannekkeen materiaalina käytetään laadukasta tummaa eebenpuuta. Rannekkeen materiaaleissa on keskitytty yksityiskohtiin, koska myös kellon tausta on täyttä puuta. Saattaa kuulostaa pieneltä yksityiskohdalta, mutta tällä on yllättävän suuri merkitys käyttömukavuudessa. Puisen kellon taustan vuoksi kellon tuntuma rannetta vasten on erittäin mukava, jota ei voi sanoa metallisista kelloista. Puisen taustan vuoksi kello ei tunnu kylmältä talvisin ja se ei hiosta kesällä. Tämän lisäksi kellossa on hopeanväriset yksityiskohdat, jotka näyttävät älyttömän upealta tummaa puuta vasten.

Havu Watches Virta kokemuksia, Ekologinen puinen rannekello

Miten paljon Havun puiset rannekellot kustantavat ja millainen takuu niissä on?

Havun kellojen normaalihinnat vaihtelevat pääasiallisesti 149 eurosta 199 euroon, joten ne ovat hinnoittelultaan erittäin kilpailukykyisiä laatuunsa nähden. Jokaisen kellon mukana tulee takuukortti, minkä turvin saat kellollesi kahden vuoden takuun valmistusvirheille. Takuu ei tietenkään kata käyttäjän aiheuttamia rikkoutumisia, mutta valmistusvirheen sattuessa kellosi korjataan sinulle Oulun toimipisteessä. Jokaisen kellon mukana tulee myös työkalu, jolla kellon rannekkeen lyhentäminen onnistuu vaivatta. Omat käteni muistuttavat pulkan naruja, joten minun piti lyhentää ranneketta, jotta se sopisi paremmin. Havu on myös tehnyt yksinkertaisen ohjevideo rannekkeen lyhentämiseksi, joka löytyy täältä. Ohjevideon avulla jopa allekirjoittanut entine porilaine onnistui rannekkeen lyhentämisessä vaivatta. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, Havu antaa kaikille kelloilleen pitkän 50 päivän tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et jostain syystä olisi kelloon tyytyväinen, niin saat rahasi takaisin. Palauttaminen on toimituksen lisäksi täysin ilmaista.

Havu Watches The Wooden Watch - Aika näyttää hyvältä

Jos pohdit itsellesi uutta tyylikästä kelloa tai sinulla on vielä lahja hankkimatta mielitiettysi juhlapäivää tai joulua varten, niin suosittelen lämpimästi käymään Havu Watches -verkkokaupassa tilaamassa itsellesi laadukkaan puisen rannekellon. Huomaathan, että verkkokaupasta löytyy myös tyylikkäitä puisia rusetteja, jotka tekevät asukokonaisuudestasi täydellisen tärkeitä tilaisuuksia varten. Voin kertoa, että pyysin tällaista puurusettia itselleni joululahjaksi ystävältäni, koska ne ovat niin hienon ja arvokkaan näköisiä! Rusettien lisäksi asukokonaisuutta täydentämään löytyy myös puisia korvakoruja ja vaikka puisia rannekkeita Apple Watch-kelloon.

Havu Watches kokemuksia, Havu Watches puinen rannekello, Puinen rannekello edullisesti, Suomalainen puinen rannekello

Kiitoksena siitä, että luit artikkelin loppuun asti ja olet ollut mukana Osinkoinsinööri-blogin tarinassa, niin Havu Watches on lupautunut tarjoamaan kaikille Osinkoinsinööri-blogin lukijoille 10 prosentin alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista lukuun ottamatta lahjakortteja 17.12.2023 mennessä tehdyistä tilauksista. Saat alennuksen käyttöösi kirjoittamalla ”alennuskoodi tai lahjakortti” kenttään OSINKOINSINOORI tilausta tehdessäsi. Muista painaa käytä, jotta alennuskoodi aktivoituu.

Huomaathan, että Havu Watches -yrityksen kasvun, tuotteiden ja kampanjoiden seuraaminen onnistuu myös sosiaalisessa mediassa. Ota siis ihmeessä seurantaan heidän Instagram- ja Facebook-tilit. Näytetään seuraamisella, miten paljon arvostamme suomalaisia laatutuotteita!

Kotisivu: Havuwatches.com

Instagram: @havuwatches

Facebook: HAVU


Kuvat ottanut @janettevirtanen

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Kuukausikatsaus 06-2024

Säänkestävän terassin rakentaminen omakotitaloon oikeilla materiaaleilla

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Taloudellinen riippumattomuus – Missä mennään tavoitteen suhteen?

Kuukausikatsaus 2024-05

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Näin ostat 300 000 euron omakotitalon ilman omarahoitusosuutta

Asuntolainan ja sijoitusasuntolainan uudelleenrahoitus – Vertailussa mukana Osuuspankki, Nordea ja S-pankki

WC-remontti alle 2000 eurolla - Katso ennen ja jälkeen kuvat remontista

Asumiskustannukset omakotitalossa ensimmäisen vuoden aikana