Osinkoinsinööri mediassa - Viisas RahaOlen ollut mediassa jo kaksi kertaa aikaisemmin, ensimmäisenä Insinööriliiton lehdessä ja toisena OSKL Vieraskynä osiossa. Nyt minulle tarjottiin mahdollisuutta aloittaa bloggaajana myös Viisas Raha lehden verkkosivuilla. Otin tietysti paikan vastaan, jotta saisin paremmin tuotua esille sijoittamisen tärkeyttä nuorille.

Ensimmäinen tekstini julkaistiin tänään verkkolehden näkökulma osissa ja se on luettavissa täältä. Julkaisen tekstejä samassa osoitteessa kuukausittain, joten muistathan seurata!

Aloitin tänä vuonna toimimaan Nuorten Osakesäästäjien aktiivina ja sitä kautta on luvassa muutakin mielenkiintoista tämän vuoden loppupuolella. Palataan tähän asiaan kuitenkin myöhemmin. Muista pysyä siis kuulolla!

Kirjoittelen tällä hetkellä säännöllisen epäsäännöllisesti Piksussa, Osinkoinsinöörissä ja Viisas Raha verkkolehdessä. Kaikkeen löytyy vielä aikaa, vaikka työ ja koulukin painaa päälle. Koulun loppumisen jälkeen löytyy taas enemmän aikaa kirjoittaa mielipidekirjoituksia ja yritysanalyysejä.

Tämä kirjoitus on samalla myös blogini 100. teksti! Samalla voidaan juhlistaa myös 100 000 kävijän ylittymistä, joka tapahtui jo noin kuukausi sitten. Tällä hetkellä kävijöitä on 108 057 kappaletta. Paljon kaikkea hienoa tapahtuu blogin ympärillä ja aloittamisesta ei ole kuin reilut kaksi vuotta.

Uusille lukijoille

Jos päädyit blogiini Viisas Raha tekstin innoittamana, niin tervetuloa! Alle keräsin joitakin blogitekstejä, joilla pääset nopeasti perille bloggaajan taustoista ja löydät nopeasti mielenkiintoista luettavaa.

Aloituspuheestani ja ensimmäisestä kuukausikatsauksesta on nähtävillä mistä tilanteesta olen lähtenyt kirjoittamaan blogia. Suuria perintöjä tai järjetöntä palkkaa ei tarvita varallisuuden kerryttämiseen edes lyhyellä aikavälillä. 

Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää mitä vaurastuminen vaatii, niin siitä aiheesta löydät kirjoituksen täältä. Itse tein täydellisen taloudellisen suunnan muutoksen noin 3.5 vuotta sitten, jolloin nettovarallisuuteni oli vielä negatiivinen. Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää aiheesta, niin se löytyy täältä.

Jos olet innostunut laittamaan taloutesi kuntoon ja kiinnostuit osakesijoittamisesta, niin katso seuraavat tekstit: Työkalu talouden seurantaan & Työkalu yritysten arvioimiseen. Sjoittaminen vaatii ylijäämäisen talouden, jonka avuksi laadin 12 osaisen säästövinkkitekstin!

Sijoitusteni ja nettovarallisuuteni kehittymistä voi seurata täältä lähes reaaliaikaisesti. Ota myös Nordnetin salkku seurantaan! Jos innostuit sijoittamisesta ja olet vielä aloittelija, niin suositeltavaa on aloittaa helppo kuukausisäästäminen* Nordnetin Superrahastoihin!

Toivottavasti jäät blogini lukijaksi ja kiinnostuit taloutesi hoitamisesta sekä sijoittamisesta! Jos sinulla on kysyttävää sijoittamisesta tai sen aloittamisesta, niin jätä kysymyksesi kommenttikenttään!

*Affiliate marketing -linkki, josta saatetaan maksaa minulle komissiota sitä kautta tehdystä kaupasta/rekisteröitymisestä. Tämä ei kuitenkaan tuo sinulle mitään ylimääräisiä kuluja!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Kuukausikatsaus 06-2024

Säänkestävän terassin rakentaminen omakotitaloon oikeilla materiaaleilla

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Taloudellinen riippumattomuus – Missä mennään tavoitteen suhteen?

Kuukausikatsaus 2024-05

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Näin ostat 300 000 euron omakotitalon ilman omarahoitusosuutta

Asuntolainan ja sijoitusasuntolainan uudelleenrahoitus – Vertailussa mukana Osuuspankki, Nordea ja S-pankki

WC-remontti alle 2000 eurolla - Katso ennen ja jälkeen kuvat remontista

Asumiskustannukset omakotitalossa ensimmäisen vuoden aikana