Blogini 1-vuotissynttärit!

Blogini ensimmäisestä kirjoituksesta on nyt vierähtänyt tasan vuosi! Ensimmäisessä kirjoituksessa tuli kerrottua syistä säästämisen, sijoittamisen ja blogin kirjoittamisen aloittamiseen. Todella paljon kivoja asioita on tapahtunut ensimmäisen vuoden aikana ja toivotaan, että niitä osuu lisää kohdalle myös tulevaisuudessa.


Vuoden merkittävimmäksi tapahtumaksi voi sanoa Insinöörilehden tekemä kirjoitus minusta. Kirjoituksen myötä en voinut jättää päivätöitäni tai päässyt iltapäivälehtien palstoille, mutta blogin kuukausittaiset lukijamäärät ovat sen jälkeen kasvaneet. Tämä saattoi jäädä ainutlaatuiseksi mahdollisuudeksi päästä kertomaan pikku harrastuksestani, mutta olen tästäkin mahdollisuudesta ollut hyvin kiitollinen! 

Aloittaessani blogin kirjoittamisen oli nettovarallisuuteni 8900 €. Tätä kirjoittaessa (14.03.2018) nettovarallisuus on jopa 22 300 €. Kasvua vuodessa tulee siis 13 400 €. Vuosi on ollut sijoittamisen ja säästämisen osalta menestys ja tulevakin vuosi näyttää samanlaiselta. Markkinat ovat olleet suotuisat ja onnistuneita sijoituksia on tullut tehtyä. Todennäköisyys laihempiin vuosiin kasvaa kokoajan salkun kasvaessa ja kurssien noustessa.

Suosituimmat kirjoitukset vuoden aikana ovat olleet seuraavat:
 1. Mies nimimerkin takana
 2. Average Money, Rich Life
 3. Kuukausikatsaus 10
 4. Uusia sijoitusideoita 1 - Sijoitusasunto
 5. Mitä tekisin, jos jäisin työttömäksi?

Lukuun ottamatta Kuukausikatsaus 10 postauksen suosiota, ei listassa ole mitään yllätyksiä. Kaikki hieman persoonallisemmat kirjoitukset keräävät eniten huomiota, joka on ymmärrettävää.

1-vuotissynttäreiden ohella voidaan juhlia myös 10 000 kävijän ylittymistä! Tämä tapahtui jo hieman yli viikko sitten ja nyt kävijöitä on jo yli 11 500 kpl. Tuhannet kiitokset kaikille lukijoilleni niin uusille kuin vanhoille palaaville!

Kirjoitusten luominen on muuttunut helpommaksi kokoajan ja tekstiä pystyy taikomaan jo melko nopeastikin. Kirjoittaminen ei ole koskaan ollut vahvuuteni, mutta kävijämääristä päätellen se on ollut ainakin kohtuullista. Paljon on vielä opittavaa muista bloggaajista, että omasta tekstistä saisi sulavaa ja mukaansa tempaavaa.

Blogin kirjoittaminen on tuonut minulle paljon hyvää ja tulen jatkamaan sitä tulevaisuudessakin. Kirjoitukseni tulevat pyörimään tulevaisuudessakin blogin pääaiheiden ympärillä, mutta pyrin tuomaan välillä jotain uuttakin. Blogini kautta olen päässyt myös osaksi loistavaa sijoittajien blogiyhteisöä!

Kiitos vielä kerran kaikille lukijoille ja toivottavasti jäätte seuraamaan vaurastumistani jatkossakin! Toivotan kaikille lukijoille onnistuneita sijoituksia!Kommentit

 1. Onneksi olkoon! Blogin kirjoitus vie aikaa, mutta on siitä iloakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa! Hyödyt ovat kuitenkin suuremmat kuin haitat!

   Poista
 2. Onnea ja menestystä tulevaan! :) Omakin blogini pääsi viime vuoden lopulla kunnioitettavaan 1 vuoden ikään ja yhtä nousua se on kävijämäärän suhteen ollutkin! Kirjoitat mielestäni kyllä tosi hyvin ja tekstejäsi on ilo lukea. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut sinullekin synttäreistä! :) Kiitos mukavista sanoista!!

   Poista
 3. Onnittelut ja kirjoitusintoa toivotan myös! Olen lukenut blogiasi jo muutaman kuukauden ajan ja aion jatkaa:)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Itsellä vähän jäänyt blogi liian täyden elämän johdosta. Into blogiin on edelleen olemassa ja sitä jatketaan. Opiskelu, työ ja perhe vaan vie aikaa. Mukavaa luettavaa kuitenkin sinun ja muiden blogeissa ja kannustaa huomata kuinka vuodessa voi taloudessa tapahtua merkittäviä muutoksia kunhan fokus on oikeissa asioissa. Tsemppiä kirjoitteluun ja vaurastumiseen kuin myös muutenkin elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivoista sanoista! Tsemppiä itsellesikin ja toivottavasti löydät aikaa kirjoitteluun! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Kuukausikatsaus 06-2024

Säänkestävän terassin rakentaminen omakotitaloon oikeilla materiaaleilla

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Taloudellinen riippumattomuus – Missä mennään tavoitteen suhteen?

Kuukausikatsaus 2024-05

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Näin ostat 300 000 euron omakotitalon ilman omarahoitusosuutta

Asuntolainan ja sijoitusasuntolainan uudelleenrahoitus – Vertailussa mukana Osuuspankki, Nordea ja S-pankki

WC-remontti alle 2000 eurolla - Katso ennen ja jälkeen kuvat remontista

Asumiskustannukset omakotitalossa ensimmäisen vuoden aikana