Disclaimer

Mitään kirjoittamaani ei pidä ottaa sijoitusneuvona. Minulla ei ole talousalan koulutusta eikä pätevyyttä. Blogini tulee käsittelemään sijoittamista ja tulen kirjoittamaan yksittäisistä yrityksistä, mutta niiden perusteella kenenkään ei pidä tehdä minkäänlaisia päätöksiä. Kaikki kirjoitukseni on tarkoitettu viihteeksi. En ole vastuussa sijoitustesi voitoista tai tappioista. En ole vastuussa linkkieni tiedon oikeellisuudesta enkä niiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista tai hyödyistä.

Kirjoitukseni edustavat omaa mielipidettäni ja niitä ei pidä tulkita absoluuttisena faktana. Suhtaudu blogissa olevaan tietoon kriittisesti ja huomioi, että en välttämättä käsittele asioita objektiivisesti. Lukijan on myös hyvä ymmärtää, että blogissa oleva tieto voi olla virheellistä.

Blogikirjoitukseni saattavat sisältää affiliate linkkejä, joista minulle saatetaan maksaa komissiota toteutuneista kaupoista. Sinä maksat tuotteista kuitenkin täsmälleen saman hinnan kuin normaalistikin. En ole vastuussa kolmansien osapuolien aiheuttamista vahingoista.

Kommentit

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Blogin uudet tuulet

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Tavoitteet 2021 - Yhdeksän askelta parempaan tulevaisuuteen

Vuoden 2020 tavoitteet - Pörssiromahduksen kautta voittoon

Kuukausikatsaus 2020-12

WC-remontti alle 2000 eurolla - Katso ennen ja jälkeen kuvat remontista

Nordnetin ETF-kuukausisäästäminen muuttui maksulliseksi

Viisi vuotta sijoittamista takana

Näin kuukausisäästät alaikäiselle Nordnetin Indeksirahastoon