Disclaimer

Disclaimer
Mitään kirjoittamaani ei pidä ottaa sijoitusneuvona. Minulla ei ole talousalan koulutusta eikä pätevyyttä. Blogini tulee käsittelemään sijoittamista ja tulen kirjoittamaan yksittäisistä yrityksistä, mutta niiden perusteella kenenkään ei pidä tehdä minkäänlaisia päätöksiä. Kaikki kirjoitukseni on tarkoitettu viihteeksi. En ole vastuussa sijoitustesi voitoista tai tappioista. En ole vastuussa linkkieni tiedon oikeellisuudesta enkä niiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista tai hyödyistä.

Kirjoitukseni edustavat omaa mielipidettäni ja niitä ei pidä tulkita absoluuttisena faktana. Suhtaudu blogissa olevaan tietoon kriittisesti ja huomioi, että en välttämättä käsittele asioita objektiivisesti. Lukijan on myös hyvä ymmärtää, että blogissa oleva tieto voi olla virheellistä.

Blogikirjoitukseni saattavat sisältää affiliate linkkejä, joista minulle saatetaan maksaa komissiota toteutuneista kaupoista. Sinä maksat tuotteista kuitenkin täsmälleen saman hinnan kuin normaalistikin. En ole vastuussa kolmansien osapuolien aiheuttamista vahingoista.

Kommentit

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

WC-remontti alle 2000 eurolla - Katso ennen ja jälkeen kuvat remontista

Budjetti vuodelle 2023

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Näin ostat 300 000 euron omakotitalon ilman omarahoitusosuutta

Osinkoinsinööri blogi täyttää kuusi vuotta

Näin haet tanskalaisten osakkeiden osingon lähdeveron takaisin

Näin asumiskustannukseni muuttuvat muuttaessani omakotitaloon kerrostalosta

Korkojen nousun vaikutus talouteeni

Budjetin toteuma 2022 – Näin käytin rahani vuoden aikana

Tavoitteet 2023 - Vaikea vuosi monella tapaa