Disclaimer

Disclaimer
Mitään kirjoittamaani ei pidä ottaa sijoitusneuvona. Minulla ei ole talousalan koulutusta eikä pätevyyttä. Blogini tulee käsittelemään sijoittamista ja tulen kirjoittamaan yksittäisistä yrityksistä, mutta niiden perusteella kenenkään ei pidä tehdä minkäänlaisia päätöksiä. Kaikki kirjoitukseni on tarkoitettu viihteeksi. En ole vastuussa sijoitustesi voitoista tai tappioista. En ole vastuussa linkkieni tiedon oikeellisuudesta enkä niiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista tai hyödyistä.

Kirjoitukseni edustavat omaa mielipidettäni ja niitä ei pidä tulkita absoluuttisena faktana. Suhtaudu blogissa olevaan tietoon kriittisesti ja huomioi, että en välttämättä käsittele asioita objektiivisesti. Lukijan on myös hyvä ymmärtää, että blogissa oleva tieto voi olla virheellistä.

Blogikirjoitukseni saattavat sisältää affiliate linkkejä, joista minulle saatetaan maksaa komissiota toteutuneista kaupoista. Sinä maksat tuotteista kuitenkin täsmälleen saman hinnan kuin normaalistikin. En ole vastuussa kolmansien osapuolien aiheuttamista vahingoista.

Kommentit

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Miten paljon voi tienata kirjoittamalla sijoittamisesta ja säästämisestä? Näin paljon olen itse tienannut tähän päivään mennessä

Kuukausikatsaus 2021-11

Osinkotulot ylittivät 5000 euroa – Onko passiivinen tulo mistään kotoisin?

Askelmerkit toisen sijoitusasunnon hankintaan

Edunvalvontavaltuutuksen laatiminen sijoittajana – Miksi dokumentti kannattaa tehdä?

Kuukausikatsaus 2021-10

Kuukauden Osake - TietoEVRY

Viisi konkreettista vaihtoehtoa saavuttaa taloudellinen riippumattomuus 50 ikävuoteen mennessä

Näin kolminkertaistin tuloni seitsemässä vuodessa