Ostot 8 - Gjensidige ForsikringTammikuun lopussa ostin ensimmäisen siivun norjalaista vakuutusyhtiötä Gjensidige Forsikringia käyttäen hyväksi aikaisemmin hakemaani Superluottoa. Ostot postauksissa kirjaan ylös perustelut hankinnoille, jotta voin tulevaisuudessa nähdä millä perusteella olen yrityksen osakkeita ostanut. Tätä kirjoitusta ei pidä tulkita sijoitusvinkkinä ja lukija on itse vastuussa sijoitustensa tappioista ja voitoista.

Gjensidige Forsikring

Olen kirjoittanut Gjensidigestä postauksen viime vuoden elokuussa ja se on luettavissa täällä. Mielipiteeni on pysynyt samana yrityksestä, joten kovin laajoja perusteluita en tähän postaukseen kirjaa.

Gjensidige julkaisi viime vuoden tuloksensa 26.01.2018, jonka jälkeen osake tippui samana päivänä n. 7 %. Viime vuoden liiketulos kasvoi melkein 5 %, mutta nettotulos laski n. 3 %. Tämä saattaa selittyä yhdistetyn kulusuhteen nousulla, joka kasvoi 2 prosenttiyksikköä. Mielestäni mitään hälyyttävää yrityksessä ei tapahtunut, joten päätin vihdoin ostaa ensimmäisen siivun yrityksestä. Täysin nappiin ”ajoittaminen” ei mennyt, kun Gjensidige on oston jälkeen laskenut vielä 10 % lisää ilman mitään hyvää syytä. Tulen todennäköisesti myös ostamaan tätä uuden siivun palkkapäivänä, jos hinta ei kerkeä nousemaan liikaa.

Ostin yhteensä 70 kpl Gjensidigen osakkeita 26.01.2018 151.17 NOK kappalehintaan (sis. välityspalkkiot). Osinkotuotto tämän vuoden osingolla on täten 4.7 %.

Kirjoittaja omistaa kyseisiä osakkeita 70 kpl ja minulla ei ole mitään aikomusta luopua osakkeista lähitulevaisuudessa.

Mitä hankintoja sinun kuukauteesi on kuulunut?

Kommentit

Suosituimmat tekstit viimeiseltä 30 päivältä

Viisi vuotta sijoittamista takana

Nordnet vs OP -osakevälittäjien kilpailutus

Ostot 21 - BASF, Kemira ja MOWI

Näin kuukausisäästät alaikäiselle Nordnetin Indeksirahastoon

Kuukausikatsaus 2020 - 11

Nordnetin ETF-kuukausisäästäminen muuttui maksulliseksi

Vieraskynä: Opintolainan käyttäminen sijoittamiseen

Musti ja Mirri - Listautumisanti

Korona on lottovoitto yli 100 000:lle suomalaiselle

Ostot 15 - Injeq